top of page

3 Generaties Vanpraet

Vishandel Vanpraet is een echt West-Vlaams familiebedrijf met drie generaties ervaring en passie voor verse vis.

De vishandel werd opgestart door André Vanpraet en echtgenote Hilda in 1955. Hij wist zijn vakmanschap door te geven aan zoon Johan die in 1982 samen met echtgenote Annemie mee in het familiebedrijf stapte. Sinds 2012 runnen kleinzoon Pieter Vanpraet en echtgenote Pascale als derde generatie de familiezaak.

Traditioneel vakmanschap

Vishandel Vanpraet staat garant voor een uitgebreid en gevarieerd assortiment dagverse vis. In het eigen atelier in Zedelgem wordt de vis met de grootste zorg gekuist, gefileerd en artisanaal bereid. De diverse visbereidingen zoals ingelegde paling, salades, vispannetjes en garnaalkroketten worden volgens eigen authentieke recepten in huis gemaakt.

Het beste uit de zee 

Een puur stuk vis om zelf mee aan de slag te gaan of liever een heerlijke kant-en-klare visbereiding?

Het aanbod van Vishandel Vanpraet bestaat uit diverse verse vissoorten, afgestemd op het seizoen en de aanvoer. Ontdek ook het aanbod gerookte vis met onder andere haring, paling, makreel, gerookte zalm en heilbot. Uiteraard is er ook een ruime keuze aan visbereidingen met dagverse ingrediënten. Denk aan aperitiefhapjes, koude schotels, vissalades, warme vispannetjes en visfondue.

De kwaliteitsvolle producten worden op verschillende openbare markten in West-Vlaanderen aangeboden.

bottom of page